nieuws

Extra shot espresso bij Nederlandse Starbucks

Café

Koffieketen Starbucks gaat vanaf dinsdag 1 september een extra shot espresso toevoegen aan alle op espresso gebaseerde drankjes. Zo wil de koffieketen tegemoet komen aan de Nederlandse voorkeur voor sterkere koffie.

Extra shot espresso bij Nederlandse Starbucks

Klanten die voorkeur geven aan een mildere koffiesmaak kunnen nog steeds hun favoriete koffie op dezelfde manier als daarvoor krijgen. Starbucks wil met de aanpassing aangeven dat ze gehoor geeft aan feedback van klanten en partners.

Innoveren

Frank Wubben, vice president retail stores for continental Europe, zegt: ‘Koffie is de kern van wat wij doen en we weten dat onze klanten ons graag zien innoveren om zo meer variaties te kunnen bieden.’

 

Reageer op dit artikel