nieuws

Muifelbrouwerij wint eerste editie van Het Lekkerste Bier van Brabant

Café

Zuster Agatha van de Muifelbrouwerij uit Berghem heeft de eerste editie van Het Lekkerste Bier van Brabant gewonnen. De wedstrijd werd georganiseerd door drie Brabantse dagbladen: BN De Stem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad.

Muifelbrouwerij wint eerste editie van Het Lekkerste Bier van Brabant

Uit 32 Brabantse bieren werden de drie lekkerste biertjes geselecteerd. De Muifelbrouwerij won het uiteindelijk van de finalisten St. Christoffel en Museumbrouwerij De Roos.  Op het Historisch Bierfestival in Hilvarenbeek werd de prijswinnaar afgelopen week bekend gemaakt.

Lekkerste Bier van Brabant

‘Wij zijn ontzettend trots dat ons oudste bier Zuster Agatha –  gebrouwen sinds 2006 – is gekozen tot Lekkerste Bier van Brabant. Wij zullen een jaar lang de Brabantse eer hoog houden’,aldus de brouwers. Zuster Agatha is een rijke Nederlandse Quadrupel met 10 procent alcohol. Het bier is vol, moutig en krachtig van smaak en is verkrijgbaar op 33 – en 75 centiliter flesjes en op 20 liter fust voor de horeca.

Muifelbrouwerij

Eerder dit jaar drong de Beerskey van de Muifelbrouwerij in een verkiezing van dagblad Metro al door tot de acht beste speciaalbieren van Nederland.

Reageer op dit artikel