nieuws

Overdag Café Joris, ‘s avonds Bar Boris

Café

Joris van Riel van Café Joris aan het Piusplein in Tilburg, zoekt een partner die samen met hem zijn café ’s avonds wil omvormen tot bar. ‘Het is niet genoeg om de vloer leeg te maken en een ander muziekje op te zetten. De gast moet echt het gevoel krijgen dat hij in een andere zaak is.’

Overdag Café Joris, ‘s avonds Bar Boris

Voor deze plannen zoekt ondernemer Joris van Riel (40) een partner. Ik kan hier niet van 9 uur ’s ochtends toto 4 uur ’s nachts zijn.’ De overstap van café naar bar wil Van Riel maken om een nieuw en ander publiek aan te spreken. ‘Ik heb nu een goede naam met mijn bedrijf. Een mooie bruine kroeg. Terras met 250 stoelen. Veel live muziek, lekker speciaalbiertje. Maar zo rond 24 uur is het afgelopen. En ik mag tot 4 uur open zijn,’ zegt Van Riel tegen Misset Horeca. ‘Dus ik laat omzet liggen.’

Over het financiële plaatje kan Van Riel nog geen uitspraak doen. ‘Ik heb nu twee gesprekken gehad met potentiële partners. Maar hoe we het financieel gaan regelen, is nu nog niet duidelijk. Alles is bespreekbaar.’

Niet alleen maar stoelen aan de kant

Stoelen aan de kant en de muziek wat harder is wat hem betreft niet genoeg. ‘Het moet innovatiever zijn, met een interieur dat je niet meer herkent. Een ander drankassortiment en goede muziek. En dus die ondernemende partner die het nachtleven snapt.’

Van Riel heeft drie kinderen en is van mening dat hij zijn plannen niet alleen kan uitvoeren. ‘Ik ben toch ondernemer? Dan moet je steeds blijven vernieuwen en creatief zijn. Je moet durven groter te denken, zelfs groter dan jezelf. Ik zie kansen. Ik heb ideeën, maar ik weet ook dat ik niet geloofwaardig ben als ik het allemaal zelf zou gaan doen. Het gaat om de details. de contacten, precies weten wat er speelt. Daarom zoek ik dus een ‘Boris’.

Reageer op dit artikel