nieuws

Inschrijving voor Terras Top 100 en Café Top 100 open

Café

Op de Horecava kon u zich al met korting voorinschrijven, nu is voor iedere ondernemer de inschrijving geopend voor de Misset Terras Top 100 en de Misset Café Top 100. Voor uw inschrijfgeld krijgt u in ieder geval een rapport van het mystery visit bezoek, eventueel ook een jurybezoek en bijbehorend rapport en als kers op de taart een kans op een plek in de Top 100 en toegang tot het uitreikingsevenement.

Inschrijving voor Terras Top 100 en Café Top 100 open

Misset Horeca bekroont door het jaar heen vier nummers één in vier verschillende Top 100’s. En daar komt u ook voor in aanmerking! De inschrijvingen voor de Terras Top 100 en Café Top 100 is nu geopend. Als u zich tijdens de Horecava heeft voor-ingeschreven, krijgt u per e-mail vanzelf een link toegestuurd.

Tegen betaling van een bescheiden deelnemersfee ontvangt u heel wat terug, zoals rapportage van mystery visits en jurybezoeken, benchmarks met de andere deelnemers en als kers op de taart kans op een plek in die top 100 en toegang tot het evenement waar de ranglijst bekend wordt gemaakt. Ook krijgt u materiaal om aan uw gasten kenbaar te maken dat u meedoet, bij een positie in de Top 100 een raamsticker en u krijgt promotiemateriaal om uw gasten te laten stemmen voor de publieksprijs.

Terras Top 100

De eerste in de rij is de Terras Top 100, die op 6 juli bekend wordt gemaakt. Voor deze ranglijst komt het mystery visit bureau twee keer langs: in het voor- en in het hoogseizoen. Bekijk hier meer info en het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot 1 april.

Koffie Top 100

Daarna volgt de Koffie Top 100, waarbij de nadruk ligt op de kwaliteit van de koffie die in uw bedrijf bereid wordt. Deze wordt beoordeeld door een mystery guest en bij goede score ook door een vakjury van barista’s en koffie-experts. Bekijk hier meer info. Inschrijven is heel binnenkort mogelijk en kan tot 1 april, de bekendmaking is op 7 september.

Café Top 100

De Café Top 100 is de derde in de rij. Hier wordt vooral gekeken naar bedrijfsvoering, uitstraling en de ziel van uw zaak. Dit wordt beoordeeld door een mystery guest en bij goede score door een vakjury van horecakenners en café-experts. Bekijk hier meer info en het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot 1 april, de bekendmaking is op 16 november.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels