nieuws

Frisse start voor Doppio Espresso Groningen

Café

In 2007 opende Doppio Espresso haar allereerste vestiging in Groningen. Op 25 februari is de espressobar heropend na een grondige verbouwing. Doppio Espresso Groningen is gevestigd aan de rand van het historische hart van Groningen. De vestiging beschikt na de verbouwing over ruim 160 zitplaatsen en een klein gevelterras aan de Brugstraat. 

Frisse start voor Doppio Espresso Groningen

De nieuwe Doppio ademt de sfeer van Italië. De espressomachine is een echte eye-catcher en de diverse gezellige zitjes creëren een heus huiskamergevoel.  De espressobar in Groningen wordt gerund door Jasper van Nes. Gedreven en vol passie werkt hij samen met zijn enthousiaste team aan een nieuw avontuur waarbij ze de gasten elke dag meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving.  Naast een uitgebreid koffie assortiment, biedt Doppio Espresso exclusieve theeën, gebak, verse sappen en rijk belegde broodjes.

 

Reageer op dit artikel