nieuws

Jeff Dadema op Terras Bootcamp: offensieve werkwijze

Café

‘Wordt heer en meester op je terras in plaats van zelf geleefd te worden.’ Het is één van de boodschappen die Jeff Dadema deelnemers van de Terras Bootcamp wil gaan meegeven. De gastvrijheidstrainer en spreker verzorgt tijdens de Bootcamp op maandag 7 maart een workshop Gastvrij Terras.

Jeff Dadema op Terras Bootcamp: offensieve werkwijze

Jeff Dadema is managing partner bij Letsgoactive en specialist in horecatrainingen. Tijdens de Terras Bootcamp zal hij onder meer ingaan op ‘offensief werken’ op het terras en uitweiden over de Bitterballentest.

Offensief werken

Gevraagd naar zijn sessie vertelt Dadema aan Misset Horeca: ‘Met een offensieve werkwijze wil ik deelnemers meegeven hoe ze heer en meester over hun terras worden in plaats van dat ze geleefd worden door de drukte.’ Daarnaast zal Dadema ook de Letsgoactive Bitterballentest uit de doeken doen. ‘Daarmee wil ik af van de zwaaicultuur op de Nederlandse terrassen en wordt de nadruk gelegd op bijverkoop en het tweede drankje.’

Misset Horeca Bootcamp

Het complete verhaal van Dadema is aan te horen tijdens de Misset Horeca Terras Bootcamp, die maandag 7 maart plaatsvindt in Breda. Naast Jeff Dadema zullen onder meer Nederland’s beste bartender Tess Posthumus, Terras Top 100-winnaars Gert Boonen en Omar Dahak en juristen van Legalloyd sessies verzorgen om deelnemers optimaal voor te bereiden op het terraseizoen 2016.

Actie: gratis Top 100-deelname

Inschrijven voor de Misset Horeca Bootcamp kan via deze link. Hier is ook alle informatie te vinden over de Bootcamp en de sessies. Tot het einde van de week geldt een speciale actie: wie zich voor voor 27 februari inschrijft maakt kans op gratis deelname aan de Misset Horeca Terras Top 100

Reageer op dit artikel