nieuws

Online executieveiling discotheek Takens Balkbrug

Café

De online executieveiling van voormalig discotheek Takens in Balkbrug vindt op woensdag 20 april plaats. Het gebouw, met een oppervlakte van zo’n 2140 m², bestaat onder andere uit een café, discotheek, diverse danszalen, professionele keuken, kantoren en een parkeerterrein.

Online executieveiling discotheek Takens Balkbrug

De veiling van het gebouw aan de Meppelerweg 7 vindt plaats via veilingplatform BOG Auctions in opdracht van de hypotheekverstrekker. Bezichtigingen zijn mogelijk (op aanmelding) op 21 maart en 18 april van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Tot en met dinsdag 5 april is het mogelijk om schriftelijk een onvoorwaardelijke onderhandse bieding uit te brengen bij de Veilingnotaris. Als de executant besluit om niet op een onderhandse bieding in te gaan dan zal de veiling ‘gewoon’ doorgang vinden op 20 april om 14:00 uur.

Het is niet voor het eerst dat (een deel van) het failliete Takens de veilinghamer ziet. De inboedel van Takens werd op 24 november 2015 al online geveild via veilinghuis BVA-Auctions.com.

De megadisco Takens werd in augustus na een doorstart opnieuw failliet verklaard.

Reageer op dit artikel