nieuws

Cinnabon opent drie nieuwe vestigingen

Café

De Amerikaanse kaneelbroodjesketen Cinnabon opent drie nieuwe vestigingen, in Amstelveen, Zoetermeer en Utrecht. De Amerikaanse keten zat al in Amsterdam en Rotterdam.

Cinnabon opent drie nieuwe vestigingen

Na het bewezen succes van de vestigingen in Amsterdam en Rotterdam opent de keten in maart en april drie nieuwe winkels: in Stadshart Amstelveen, Stadshart Zoetermeer en op Utrecht Centraal.

‘Vier jaar geleden hadden we nooit gedacht dat de vraag zo groot zou worden in Nederland, nu zijn we bezig met de openingen van drie stores in een zeer korte periode’, zegt Ingard Alisoeprapto, operations manager Nederland.

Midden-Oosten en Europa

De keten is in Amerika en Canada succesvol en breidt nu uit in onder andere het Midden-Oosten en Europa, waar het aantal vestigingen in korte tijd fors is toegenomen.

Cinnabon is sinds 2012 actief in Nederland en maakt deel uit van Cinnabon Incorporated. De van origine Amerikaanse keten produceert en serveert verse zoetigheden met kaneel als basis-ingrediënt.

De kaneelbroodjes zijn verkrijgbaar in de formaten Bites, Mini en Classic, waarvan de Classic de meest royale en Amerikaanse portie is. De mini is een tussenmaat die speciaal voor de Nederlandse markt werd ontwikkeld.

Reageer op dit artikel