nieuws

De Boterlap: Bootcamp en Terras Top 100 in één

Café

Gert Boonen en Omar Dahak, eigenaren van De Boterlap, zullen op de komende Terras Bootcamp ook een sessie verzorgen. De tweevoudig winnaars van de Terras Top 100 zullen alle knelpunten op een gemiddelde terrasdag met de deelnemers doornemen.

De Boterlap: Bootcamp en Terras Top 100 in één
Gert Boonen (l) en Omar Dahak (m) beantwoorden vragen van dagvoorzitter Milo Berlijn tijdens de Terras Bootcamp 2014.

Met de sessie van De Boterlap, krijgen deelnemers de Terras Bootcamp en een stukje Terras Top 100 in één. Eigenaren Gert Boonen en Omar Dahak wisten met hun Harderwijkse zaak de top-100 te winnen in 2009 én in 2013. Een unicum.

Hoe win je nou die Terras Top 100?
Mede met deze dubbele winst vestigde de zaak haar naam als topterras. Een veelgestelde vraag die de  heren dan ook krijgen is: hoe win je nou die Terras Top 100? Ook bezochten veel ondernemers de zaak aan de Harderwijkse Markt.

Een dag bij De Boterlap
Tijdens de sessie ‘Een dag bij De Boterlap’, zullen Dahak en Boonen een complete terrasdag met de deelnemers doornemen. Waar loop je tegenaan, wat zijn knelpunten (van keuken tot logistiek) en hoe los je dit het snelste op?

Inschrijven voor de Terras Bootcamp kan nog via deze link.

Inschrijven voor de Terras Top 100 kan hier.

Reageer op dit artikel