nieuws

Doppio Espresso opent in Den Bosch

Café

Aan de Visstraat in het centrum van Den Bosch opent Doppio Espresso een vestiging. Het is al weer het 28e filiaal voor de keten nadat in 2007 de eerste Doppio het licht zag in Groningen.

Doppio Espresso opent in Den Bosch

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso beginnen ondernemers  Wim van der Meer en Aagtelinde Stoelinga hun eigen koffiezaak. Naast de bekende formule die een Doppio Espresso is, hoopt het duo ook de buurt aan te spreken. Doppio Espresso Den Bosch is zeven dagen per week geopend. Speciaal voor de opening wordt vrijdag 1 april 2016 een gratis cappuccinodag georganiseerd

Gemanifesteerd op koffiemarkt

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar heeft via een franchiseformule een behoorlijk netwerk aan zaken opgebouwd. Hiermee heeft de keten zich flink gemanifesteerd op de koffiemarkt en viel dan ook regelmatig in de prijzen. Driemaal won een vestiging de Publieksprijs van de Misset Horeca Koffie Top 100, in diezelfde lijst werd al eens een Koffie Top 100 Parel gekroond en daarnaast was het ook winnaar van de AD Koffietest, Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra.

 

Reageer op dit artikel