nieuws

Hard Rock Cafe Amsterdam beste ter wereld

Café

Het Hard Rock Cafe Amsterdam is de winnaar van de prestigieuze ‘Hard Rock Cafe of the Year Award’. Met het winnen van de jaarlijkse award laat de Amsterdamse dependance 162 filialen achter zich.

Hard Rock Cafe Amsterdam beste ter wereld

De award wordt elk jaar uitgereikt door Hard Rock International en staat volgens de keten symbool voor uitzonderlijke prestaties op gastgerichtheid, creativiteit en populariteit bij bezoekers. Wereldwijd zijn er 163 Hard Rock Cafes gevestigd. Het is de eerste keer in het zeventienjarige bestaan van de Amsterdamse vestiging dat de ‘Hard Rock Cafe of the Year Award’ aan Hard Rock Amsterdam is uitgereikt.

Fender-gitaar

De ‘Hard Rock Cafe of the Year Award’ levert Amsterdam een unieke onderscheiding op. De speciale Fender-gitaar die symbool staat voor het winnen van de prijs, staat vanaf morgen naast memorabilia van artiesten als Rihanna en Eric Clapton tentoongesteld in het cafe aan het Max Euweplein.

Reageer op dit artikel