nieuws

Herman Jansen wint Master-class Distillery 2016

Café 300

Distilleerderij Herman Jansen uit Schiedam is in de prijzen gevallen tijdens de World Spirits Award 2016. Het Nederlandse familiebedrijf ontving zeven gouden medailles voor haar eigen ontwikkelde drankmerken binnen het portfolio van The House of Herman Jansen. Ook sleepte de distilleerderij de titel Master-class Distillery 2016 binnen.

Herman Jansen wint Master-class Distillery 2016

Distilleerderij Herman Jansen ontving binnen haar portfolio The House of Herman Jansen zeven gouden medailles voor haar drankmerken Bobby’s Schiedam dry gin, Pekoe Tea Liqueur – Green Tea Jasmine, Pekoe Tea Liqueur – Original Earl Grey, Herman Jansen Liqueur – Dry Orange, Herman Jansen Liqueur – Chocomint, Notaris 3yrs Schiedamsche moutwijnjenever en Notaris Vintage 1993. Mede door het ontvangen van deze onderscheidingen ontving het Schiedamse bedrijf de prestigieuze classificatie Master-class Distillery 2016.

World Spirits Awards

Aan de prestigieuze competitie die plaatsvond in Oostenrijk namen dit jaar 93 participanten en distilleerderijen uit 25 landen deel. Volgens World-Spirits krijgen alleen de beste producten binnen de competitie een onderscheiding en ontvangen alleen zij lovende kritieken van de strenge internationale jury met jarenlange ervaring. De onderscheidingen zijn een weerspiegeling van het werk van de distilleerderijen en een waardering voor de kwalitatieve producten.

Herman Jansen

Distilleerderij Herman Jansen is een familiebedrijf, gevestigd in Schiedam. Sinds 1777 produceren zij gedistilleerde dranken. De Nederlandse Jenever distilleerderij van toen heeft zich over zeven generaties ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met een breed assortiment van gedistilleerde dranken.

Reageer op dit artikel