nieuws

Nieuwe uitdaging voor koffiekampioen Yoeri Joosten

Café

Yoeri Joosten (26), drievoudig Nederlands Cup Tasters kampioen en de nummer drie van het World Cup Tasters Championship, maakt op 1 mei de overstap naar de Amsterdamse Specialty Coffee branderij Stooker Roasting co.

Nieuwe uitdaging voor koffiekampioen Yoeri Joosten

Joosten is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor het roosteren, de selectie en inkoop van groene koffie bij Boot Koffie in Baarn.

Bij Stooker Roasting Co. zal Yoeri het roosteren, de kwaliteitscontrole en innovatie op het gebied van koffie voor zijn rekening nemen. Joosten zegt over de oprichter Onno van Zanten en Florian Hessel: ‘Al in de eerste gesprekken bleken onze ideeën over koffie naadloos op elkaar aan te sluiten. Daarom grijp ik deze uitdaging met beide handen aan. Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel te verbeteren valt op het gebied van koffie in Nederland en vecht daar als lid van Stooker graag aan mee.’

Reageer op dit artikel