nieuws

Perfect Serve Bar Show Amsterdam in mei 2016

Café

Op de Perfect Serve Bar Show in Amsterdam op 23 en 24 mei worden cocktails geshaket en krijgen bezoekers de nieuwste trends op bar- en drankgebied.

Perfect Serve Bar Show Amsterdam in mei 2016

De Perfect Serve Bar Show is de Nederlandse vakbeurs voor en door bartenders. Op deze derde editie vinden bezoekers een mix van innovatie, high-end service, de nieuwste en gerenommeerde drankenmerken en barproducten.

Bezoekers van de Perfect Serve Barshow Amsterdam zijn zowel nationale als internationale bartenders, bareigenaren, cocktailliefhebbers, merkambassadeurs en iedereen die zowel zakelijk als persoonlijk gerelateerd is aan de barindustrie.

Tijdens deze derde editie zullen zo’n 2500 bartenders en cocktail connaisseurs genieten van meer dan vijftig drankmerken.

Het aanbod van seminars, tastings, competities, product showcasing en experience stands zal dit jaar nog groter en diverser zijn.

DownTown-programma

Naast het officiële programma van Perfect Serve, is er wederom een DownTown-programma georganiseerd. Op verschillende locaties in Amsterdam zullen exclusieve evenementen en activiteiten zijn voor bezoekers van de Perfect Serve Barshow. High-end bars in Amsterdam nodigen bartenders uit om drankjes te drinken in plaats van te serveren en de beroemde/beruchte Bartender Breakfast maakt zich op voor een volgende spraakmakende editie.

Timo Janse, Tess Posthumus en Kevin Kroon

Perfect Serve Barshow Amsterdam is opgericht door Timo Janse. Janse is manager bij de speakeasy cocktailbar Door 74 en heeft diverse nationale- en internationale prijzen gewonnen.

Ook Door 74 bartenders Tess Posthumus en Kevin Kroon hebben zich dit jaar bij de organisatie aangesloten.

Tess Posthumus heeft net als Janse meerdere prijzen op haar naam staan en werd daarnaast uitgeroepen tot World’s Best Female Bartender 2015. Kevin Kroon won onder meer een Guest Bartending Tour op de Filipijnen. In Misset Horeca nummer 7 van 1 april geeft Tess Posthumus gratis kaarten weg voor de Perfect Bar Show. 

De Perfect Serve Barshow 2016 vindt plaats in de WesterLiefde in Amsterdam op maandag 23 en dinsdag 24 mei 2016 van 12.00 tot 19.00. Kaarten zijn te bestellen via de website.

Reageer op dit artikel