nieuws

Ruim 70 wijnsoorten en meer dan 70 speciaalbieren op festival Dorst

Café

Food Truck Festival Trek krijgt nog deze zomer een zusje: Festival Dorst. Het festival transformeert stadsparken tot een groot wijn- en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Bezoekers kunnen genieten van ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, allemaal met een eigen karakter en smaak.

Ruim 70 wijnsoorten en meer dan 70 speciaalbieren op festival Dorst

Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan spijs. Foodtrucks bereiden diverse gerechten die bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment tijdens het festival centraal. Festival Dorst bezoekt dit jaar de stadsparken van Den Haag, 27 tot en met 29 mei, ’s-Hertogenbosch, 26 tot en met 28 augustus, en Utrecht, 2 tot en met 4 september.

Emile Faulborn, organisator van Food Truck Festival Trek en Festival Dorst: ‘Tijdens Food Truck Festival Trek hebben wij gemerkt dat er veel vraag is naar bijzondere wijnen en speciaalbieren. Met Festival Dorst willen wij daarom de focus hiernaar verleggen. Tijdens het festival draait het om het ontdekken van (inter)nationaal gebrouwde speciaalbieren en goede wijnen met elk zijn eigen smaak en verhaal. Wij willen dat bezoekers proeven, leren, ervaren en vooral genieten.’

 

Reageer op dit artikel