nieuws

Verpakkingsprijs voor koffiebrander Peeze

Café 40

De Arnhemse koffiebranderij Peeze heeft een NL Packaging Awards gekregen voor hun duurzame koffiecapsules.

Verpakkingsprijs voor koffiebrander Peeze

Peeze werd genomineerd in twee categorieën: met hun Communitea theeconcept in de categorie Houdbaar en met hun biobased koffiecapsules in de categorie Duurzaam. Het duurzame concept van de biobased koffiecapsules werd beloond met een NL Packaging Award.

‘Een goed doorgedacht totaalconcept’, aldus de jury. ‘Biologisch, Fairtrade en biologisch afbreekbare koffiecupjes. Ziet er mooi uit, het verhaal is goed en technisch ook goed uitgevoerd. We verwachten dat dit soort totaalconcepten meer gaan komen.’

Peeze: ‘Onze toekomst is biobased: het doel is om al onze producten van hernieuwbare grondstoffen te maken. Met onze koffiecapsules hebben we de eerste stap gezet’.

Reageer op dit artikel