nieuws

Fruitsappenproducent Appelaere mikt op Zuid-Europa

Café 54

Met haar aanwezigheid op de vakbeurs Alimentaria in Barcelona, zet de Appelaere haar eerste stappen richting Zuid-Europa. Het familiebedrijf van pure fruitsappen denkt een goede markt aan te kunnen boren.

Fruitsappenproducent Appelaere mikt op Zuid-Europa

De fruitsappen van De Appelaere zijn al in Nederland, België en Denemarken verkrijgbaar in horecagelegenheden, speciaalzaken en supermarkten. Voor de eerste kennismaking met Spanje staat de internationale vakbeurs Alimentaria op de agenda. De beurs in Barcelona is de belangrijkste voedingsbeurs van Zuid-Europa en duurt van 25 tot en met 28 april 2016.

Markt voor puur sap

Woordvoerster Carin Tazelaar van De Appelaere: ‘We blijven steeds op zoek naar nieuwe markten. In Spanje zien wij een goede markt voor verse sappen. De Spanjaarden kennen puur appelsap en perensap nog niet op grote schaal. En ook daar kiest men steeds meer bewust voor gezond, puur en natuurlijk. Dat alles in combinatie met het warme klimaat en de status als populair vakantieland, maakt dat we Spanje actief benaderen.’

Twee jaar houdbaar

De Appelaere, een Zeeuws familiebedrijf, brengt sinds 1995 Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere op de markt. Onverdunde sappen, zonder toevoegingen. Het geperste fruit is milieubewust geteeld. Het sap is door pasteurisatie minimaal twee jaar houdbaar in een gesloten fles.

Reageer op dit artikel