nieuws

Nieuw terras voor Walzicht Woerden

Café 90

Walzicht in Woerden, het allereerste Misset Leukste Oranjecafé, krijgt een nieuw terras. Vorig jaar werd het café al omgedoopt tot eetcafé en kreeg het interieur een opknapbeurt, het nieuwe terras zorgt er voor dat gasten straks ook riant buiten een hapje kunnen eten.

Nieuw terras voor Walzicht Woerden

Voorbereidende werkzaamheden zijn gedaan en ondernemer Eric de Kock wacht nu op het nieuwe meubilair en de parasols.

Eetcafé Walzicht serveert onder andere een Saté Walzicht voor 12,50 euro, Schnitzel voor 12,50 en een Black Angus Burger voor 13,50. Een soep van de dag is te krijgen voor 5 euro. Een daghap voor 10 euro.

Walzicht bestaat al sinds 1911 en werd in 2012 door Misset Horeca en De Telegraaf uitgeroepen tot Leukste Oranjecafé van Nederland. De Kock doopt zijn zaak tijdens grote voetbaltoernooien om van Walzicht naar Balzicht.

De koerswijziging van café naar eetcafé is ingegeven door de verhoging van de alcoholleeftijd van 16 naar 18 jaar in 2014. In eerste instantie was ook de 18-minner welkom bij Walzicht (stempels en bandjes), maar dit bleek toch erg lastig te controleren en na drie maanden begon Walzicht met het weren van 18-minners in de weekenden.

Reageer op dit artikel