nieuws

Nieuwe locaties voor Anne&Max

Café 222

De formule Anne & Max krijgt drie nieuwe locaties waaronder een eerste To Go-vestiging. De keten verkoopt broodjes, koffie, verse sappen en taart. De eerste To Go locatie opent in Den Haag aan de Korte Poten 63.

Nieuwe locaties voor Anne&Max

Daarnaast krijgt het centrum van Den Haag ook een reguliere Anne & Max. Daarnaast komt er een nieuwe vestiging in 2016 in Arnhem. De vier nieuwe locaties (van de laatste kan de plaats nog niet bekend gemaakt worden) brengen het totaal aantal Anne & Max vestigingen op 13.

Anne & Max to go

In mei gaat de eerste to go open. Consumenten kunnen zeven dagen per week terecht voor ontbijt, koffie, vers sap, sandwiches en soep mee te nemen. Daarnaast gaat deze locatie ook verpakte koffie, thee, chocolade et cetere verkopen. ‘We gaan ook vers brood afbakken,’ zegt Anne & Max woordvoerder Nicolas van Hilten. ‘Mensen kunnen dan bij ons ook een heel brood kopen voor thuis.’ De grote broden bij Anne&Max worden door Desem&zo gebakken.

Wobbe van Zoelen begon in 2005 met Anne & Max.

Reageer op dit artikel