nieuws

Strandpaviljoen blooming beach geopend

Café 293

Na blooming hotel en blooming landgoed Het Hofis nu in Bergen aan Zee het nieuwe strandpaviljoen blooming beach geopend.

Strandpaviljoen blooming beach geopend

Het designelement van bloomings filosofie komt ook terug aan de kust. blooming beach heeft een lichte en relaxte opzet. Verschillende stoelen, kastje en tafeltjes staan kriskras door het witte en koelgrijze strandpaviljoen en planten hangen ondersteboven aan het plafond.

De loungebanken zijn aangekleed met kussens in blauw, rood en oranje als contrast tegenover de koude tinten. Op frisse herfstdagen houdt de haard van blooming beach het paviljoen nog ver na de zomer warm.

Op de kaart lichte zomergerechten, waarbij biologische groentes uit de tuinen van het landgoed worden gebruikt. Het concept is shared dining.

Wat begon als Volkshogeschool in de duinen van Bergen groeide vanaf 2001 tot een compleet ‘gedachtegoed’ van kunst, cultuur, design en creativiteit: blooming. Sindsdien opende blooming een design hotel en een high-end vergaderlocatie.

Sinds het najaar van 2015 breidt blooming haar ideologie daarom verder uit. De drie locaties bevatten samen meer dan 128 hotelkamers en 26 zalen. Tijdens het proces ‘We are blooming’ breidt blooming met behulp van gasten en experts het gedachtegoed uit met nieuwe locaties, innovaties en gastvrijheid.

Reageer op dit artikel