nieuws

Voorzitter Hans Glandorf vertrekt bij ABT

Café 545

Na zeventien jaar in het bestuur te hebben gezeten, waarvan 13 jaar als voorzitter, neemt Hans Glandorf afscheid van het bestuur van de ABT, Alliantie van Biertapperijen. Rob Alphenaar neemt de voorzittershamer over.

Voorzitter Hans Glandorf vertrekt bij ABT

Onder het voorzittersschap van Glandorf is de Alliantie van Biertapperijen, ABT, de afgelopen drie decennia uitgegroeid van een vereniging die zich als doel had gesteld het speciaalbier in Nederland te promoten en te behouden, tot een vereniging met leden die hun gasten gastvrijheid, kwaliteit en kennis bieden. De ABT, bestaat dertig jaar en heeft momenteel veertig leden verspreid door heel het land.

Overdracht voorzittershamer

Glandorf geeft de voorzittershamer over aan Rob Alphenaar van specialiteitencafé Briljant uit Haarlem. Alphenaar draait ook al een tijd mee in het bestuur. De overhandiging vindt maandag 2 mei plaats, van 16.00 tot 18.30 uur in Proeflokaal De Stomme van Campen in Kampen.

Reageer op dit artikel