nieuws

Yourhosting in beroep in zaak tegen Bavaria

Café 31

Internetbedrijf Yourhosting gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter die het bedrijf verbood gebruik te maken van de slogan ‘Zo. Nu eerst naar de cloud’.

Yourhosting in beroep in zaak tegen Bavaria

De rechter was het met bierbrouwer Bavaria eens dat die slogan te veel leek op de bekende slogan van Bavaria: ‘Zo. Nu eerst een Bavaria’. Yourhosting, dat onder meer internetdomeinnamen registreert en clouddiensten aanbiedt, vindt dat met het verbod de Nederlandse taal wordt gemonopoliseerd. De woorden ‘Zo. Nu eerst’ zijn volgens het bedrijf ‘gewoon Nederlands’.

140 kratjes Bavaria

Bavaria reageerde overigens ludiek op de uitspraak van de rechter door 140 kratjes Bavariabier bij Yourhosting te laten bezorgen. Yourhosting liet met een foto op Twitter weten die actie te waarderen.

Reageer op dit artikel