nieuws

Brouwerij ’t IJ wint Amsterdam Business Award

Café 920

Brouwerij ’t IJ is de winnaar geworden van de Amsterdam Business Award. Uit handen van Hankie van Baasbank, Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel, ontvingen de ondernemers Patrick Hendrikse en Bart Obertop een cheque ter waarde van 25.000 euro aan advertentiewaarde bij de Telegraaf, tijdens de gala-uitreiking in hotel Krasnapolsky.

Brouwerij ’t IJ wint Amsterdam Business Award

De jury beoordeelde de genomineerden op basis van verschillende maatschappelijke, economische en sociale pijlers zoals mate van innovatie en de impact op de regio Amsterdam. Met de winst versloeg ’t IJ de twee andere genomineerden, Casper Reinders en zijn TAO Group en Joost en Willemijn Lyppens van Juwelier Lyppens.

Vorige winnaars

De ondernemers achter de brouwerij, Patrick Hendrikse en Bart Obertop voegen zich met de winst in een rij bekende namen die voor hen de prijs op hun naam wisten te schrijven: Olcay Gulsen, Supertrash (2010), Hans Brouwer, Massive Music (2011), Raymond Cloosterman, Rituals (2012), Guido van Heezen, Effectory (2013), Renny Ramakers, Droog (2014) en Oos Kesbeke, Kesbeke (2015).

Reageer op dit artikel