nieuws

‘Heineken steekt miljoenen in Formule 1’

Café 165

Heineken gaat miljoenen steken in de sponsoring van de Formule 1. Dat melden bronnen tegen de website Autosport.com. De bierbrouwer zou een vijfjarig contract hebben afgesloten hebben ter waarde van 150 miljoen dollar.

‘Heineken steekt miljoenen in Formule 1’

Heineken zal vanaf de Canadese Grand Prix prominent vertegenwoordigd zijn met reclameborden op en langs de circuits.

Hoogwaardig merk

‘Dit is geweldig nieuws voor de Formule 1. De sport bindt een hoogwaardig merk aan zich, een merk dat geld en geloofwaardigheid met zich meebrengt. Dat kan alleen maar een positieve uitwerking hebben op het imago van de Formule 1’, zegt een bron op de website.

Geldschieter

Het is tegelijkertijd zeer waarschijnlijk dat Heineken bij één van de teams opduikt als geldschieter. Bij het bedrag is ook een provisie voor een deal met een team opgenomen. Meerdere renstallen hebben voorstellen in mogen dienen en de ploeg met het beste voorstel kan op het geld van Heineken rekenen.

Reageer op dit artikel