nieuws

Amsterdam Business Award nomineert Het IJ en TAO Group

Café 350

De TAO Group van horecaondernemer Casper Reinders en Brouwerij het IJ zijn met Juwelier Lyppen Langebrugsteeg genomineerd voor de Amsterdam Business Award. ‘ We hebben het succes van Amsterdam grotendeels te danken aan de ondernemers. Zij verdienen erkenning en beloning voor hun harde werk.’

Amsterdam Business Award nomineert Het IJ en TAO Group

De jaarlijkse Amsterdam Business Award beloont organisaties en ondernemers die een concrete bijdrage leveren aan de metropool Amsterdam. ‘Amsterdam is dit jaar uitgeroepen tot Capital of Innovation van Europa 2016. We hebben het succes van Amsterdam grotendeels te danken aan de ondernemers. Zij verdienen erkenning en beloning voor hun harde werk. Waardering en reflectie vanuit hun ‘peers’, de mede-ondernemers, -initiatiefnemers en -creatieven, is voor hen waardevol. Dat is waar het Amsterdam Business Award Gala voor is bedoeld.’

Beoordeling door de jury

De jury beoordeelt de genomineerden op basis van verschillende maatschappelijke, economische en sociale pijlers zoals mate van innovatie en de impact op de regio Amsterdam. Genomineerd zijn Brouwerij het IJ (Patrick Hendrikse & Bart Obertop), Juwelier Lyppens Langebrugsteeg (Joost en Willemijn Lyppens) en de TAO Group (Casper Reinders).

Andere awards

De winnaar wordt tijdens het Amsterdam Business Award Gala bekendgemaakt op vrijdag 20 mei in het Krasnapolsky in Amsterdam. Naast de Amsterdam Business Award (eerder gewonnen door o.a. Kesbeke, Supertrash, MassiveMusic en Rituals) worden ook de Cultuur Award (eerder gewonnen door o.a. het Koninklijk Concertgebouworkest, ToneelGroep Amsterdam en Amsterdam Dance Event) en de International Award (eerder gewonnen door MCI-Group, TataSteel en Booking.com) uitgereikt.

Reageer op dit artikel