nieuws

Hop & Stork ook naar Utrecht

Café 1863

Naast Den Haag krijgt ook Utrecht een vestiging van Hop & Stork. De deuren van de tweede vestiging van deze formule met koffie, ijs, chocolade en patisserie openen op 1 juli.

Hop & Stork ook naar Utrecht

De eerste vestiging van Hop & Stork ging twee jaar geleden van start in Den Haag. In Utrecht komt de zaak op 200 meter vanaf de Dom. Het is een combinatie van winkel en horeca. Consumenten kunnen bijvoorbeeld chocolade meenemen voor thuis, maar ter plekke lunchen kan ook.

De toonbank is er maar liefst tien meter lang en erachter werken barista’s, chocolatiers en ijsmensen in het zicht van de gast aan hun ambacht.

Zo maakt de chocolatier breekchocolade van 70% pure Saint-Domingue en gerookte amandelen, spatelt de dame van het ijs een mango-passie sorbetijs terwijl de barista bezig is met latte art voor een flat white, gemaakt van bonen uit El Salvador.

Reageer op dit artikel