nieuws

Oostenrijkse Acanto wint ‘Bar Fight 2016’

Café 1056

De Kuyper’s internationale ‘Bar Fight 2016’ is gewonnen door het barteam van het Oostenrijkse ‘Acanto’. Acanto werd geprezen om het bijzondere teamverband, de snelheid, flair én originaliteit van de optredens.

Oostenrijkse Acanto wint ‘Bar Fight 2016’
De Kuyper Bar Fight | Tuesday May 24th 2016 | © Angie Peralta - Verkijk.nl

De zes beste inzendingen kwamen uit Nederland, Hongarije, Zuid-Korea, Letland, Polen en Oostenrijk en werden op 24 mei uitgenodigd voor de grote finale bij de Kuyper in Schiedam. De Oostenrijkse winnaars gingen naar huis met de prestigieuze titel ‘Best Bar Team 2016’ en een geldbedrag van €10.000. Nederland werd vertegenwoordigd door barteam van SPARK, de cocktailbar van Hilton The Hague.

De Kuyper Bar Fight

Vorige jaar organiseerde distilleerderij De Kuyper voor het eerst de Bar Fight: een cocktailcompetitie waarbij nationale en internationale bartenders de kans krijgen om met hun team te laten zien wat zij in huis hebben. Deelnemers konden zich ook dit jaar weer aanmelden middels een creatieve short-film, waarna een professionele jury 20 teams selecteerde. Teamspirit en amusement speelden een grote rol in de beoordeling.

Reageer op dit artikel