nieuws

1500 bezoekers tijdens eerste Dutch Tea Festival

Café 1558

In DeFabrique in Utrecht vond zondag 29 mei het eerste theefestival van Nederland plaats. Met ruim 30 standhouders en 1500 bezoekers is de eerste editie van het festival een succes. ‘Dit smaakt naar meer,’ aldus initiatiefnemer Nikki Hoolwerf.

1500 bezoekers tijdens eerste Dutch Tea Festival

‘Het aantal bezoekers overtrof onze verwachtingen,” vertelt de trotse Hoolwerf (27) die het festival in samenwerking met DeFabrique organiseerde. ‘Zo moesten de workshops al gauw naar een grotere ruimte worden verplaatst omdat er maar liefst 300 gasten geïnteresseerd waren, in plaats van de 60 waarmee we rekening hadden gehouden.’

Festival van A tot Z

Sybren Ophof, commercieel directeur van DeFabrique, is eveens tevreden. ‘Normaliter faciliteren we opdrachtgevers met een locatie, techniek en creatieve catering. Met dit festival wilden we onderzoeken of we zelf ook een evenement van A tot Z kunnen organiseren. Alles wat we van deze reis geleerd hebben passen we toe bij toekomstige evenementen van opdrachtgevers en bij de volgende editie van het festival.’

Reageer op dit artikel