nieuws

Bier Twentse Bierbrouwerij bij regionale Albert Heijn

Café 3054

De Twentse Bierbrouwerij gaat een samenwerking aan met Albert Heijn. Het bier van de brouwer is in 32 AH-supermarktketen verkrijgbaar. Om het regionale karakter te benadrukken gaat het om filialen die in een straal van 100 kilometer om de brouwerij heen liggen.

Bier Twentse Bierbrouwerij bij regionale Albert Heijn

De Twentse Bierbrouwerij is in 2008 gestart als een lokale horeca bierbrouwerij, om bijzonder, smaakvol pils en speciaalbier te brouwen voor de Twentse horeca. Directeur Frank Hendriks: ‘Na een explosieve groei in de horeca en de toenemende vraag van de consument om ook de beste bieren van Twente thuis te kunnen nuttigen, wil de Twentse Bierbrouwerij graag tegemoet komen aan de vraag van de consument. Sinds 20 juni is het Twents Bier bij 32 Albert Heijn vestigingen te koop.’

Regionale karakter unicum voor AH

Uniek in de samenwerking tussen de Twentse Bierbrouwerij en Albert Heijn is, dat de Twentse Bierbrouwerij vast houdt aan het regionale karakter, bier van en voor de streek en dus enkel in een straal van 100 kilometer rond de Twentse Bierbrouwerij verkrijgbaar zal zijn. Voor Albert Heijn, als gecentraliseerde organisatie, is dit volledig nieuw.

6 Twentse bieren

De Twentse Bierbrouwerij heeft ervoor gekozen om zes bieren aan te bieden in een speciale 4-pack verpakking, die gepresenteerd worden in een houten displaykast. Het gaat om: Twents Premium Pils, Twents Wit, Twents Radler, Twents Amber, Twents Honing Tripel en in het najaar-seizoen Twents Bok.

Reageer op dit artikel