nieuws

Drinkoop groeit door als inkooporganisatie

Café 1306

Drinkoop, de inkoopcombinatie achter o.a. De Klok Dranken, de Dranken Compagnie en Horeca Foodgroup en de Ster in- en verkooporganisatie, een collectief van horeca-groothandelaren bundelen hun krachten op het vlak van inkoop van dranken. 

Drinkoop groeit door als inkooporganisatie

De Ster in- en verkooporganisatie zal per 1 juli 2016, als Drinkoop-lid toetreden. Kernactiviteit van Drinkoop is het collectief inkopen van dranken voor haar leden. Met het toetreden van de Ster krijgt de ambitie van de initiatiefnemers van Drinkoop – om binnen 3 jaar uit te groeien tot het meest toonaangevende collectieve inkoopplatform op het gebied van dranken in Nederland – steeds concretere vorm. Drinkoop zal vanaf 1 juli 2016 voor meer dan 60 fysieke dranken en/of horecagroothandels in Nederland de inkoop van dranken verzorgen. 

Internationale stappen

Frans Fredrix, bestuursvoorzitter Drinkoop: ‘Wij zijn heel blij met de Ster als nieuw lid van onze jonge en energieke inkoopclub. We kunnen nu nog meer invulling geven aan onze ambitie om het meest toonaangevende inkoopplatform voor dranken in Nederland te worden. Naast de toetreding van de Ster in- en verkooporganisatie, in Nederland, verwachten wij op korte termijn ook internationaal snel stappen te kunnen zetten in samenwerkingsallianties met groothandelorganisaties in België, Luxemburg en Duitsland.’

Reageer op dit artikel