nieuws

Onderscheiding voor voormalig KHN-voorzitter

Café 1864

Toon Naber is dinsdag bij zijn afscheid als landelijk voorzitter van KHN koninklijk onderscheiden.

Onderscheiding voor voormalig KHN-voorzitter

De Utrechtse burgemeester Jan van Zanen reikte hem de onderscheiding uit tijdens zijn afscheidsreceptie in restaurant Kameryck in Kamerik. Toon is nu Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Eerder die dag kende de Ledenraad van KHN Nederland hem als dank voor zijn inzet al het erevoorzitterschap van de vereniging toe.

Toon Naber

Toon Naber zette zich de afgelopen 20 jaar in verschillende functies in voor de horeca- en recreatiebranche; de afgelopen zes jaar als landelijk voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Daarvoor was hij onder meer bestuurslid van het Utrecht Bureau voor Toerisme, lid van de Raad van Advies Utrecht Toerisme Recreatie en lid Platform Zakelijk Toerisme Provincie Utrecht. Ook vervulde hij diverse bestuursfuncties in het Hotel Overleg Samenwerking Toerisme.

De Ledenraad van KHN heeft per 31 mei 2016 horecaondernemer Robèr Willemsen gekozen tot nieuwe landelijk voorzitter van de vereniging. Hij volgt Naber op die de maximale zittingsduur als voorzitter heeft bereikt.

Reageer op dit artikel