nieuws

Terras Top 100 na het weekend bekend

Café 7391

De 135 overgebleven deelnemers aan de Terras Top 100 horen na het weekend of ze de tweede ronde, het vakjurybezoek, ook overleefd hebben. Dan wordt hen bekend gemaakt of ze in de Terras Top 100 2016 staan. Vijf of zes bedrijven kunnen dan ook een telefoontje verwachten met het nieuws dat de hoofdjury langskomt.

Terras Top 100 na het weekend bekend
Welk bedrijf voegt zich in dit illustere rijtje?

De eerste mailtjes en berichtjes kwamen al binnen. ‘Weten jullie ’t al?’, ‘En, zijn we door?’…De Terras Top 100 leeft als nooit te voren. 135 zaken wisten door te dringen tot de tweede ronde. De afgelopen weken is een vakjury van zo’n 15 specialisten alle terrassen langs geweest om te keuren, te kijken en te beoordelen. Deze beoordeling weegt zwaar mee in de eindscore, hij bepaalt 80 procent van het eindresultaat.

Dinsdag 14 juni bij de telefoon blijven

Het belooft een spannende dag te worden, dinsdag 14 juni. Dan krijgen de 135 terrassen per mail de bevestiging of ze wel of niet door zijn. In de loop van de middag zullen 5 of 6 terrassen telefonisch bericht krijgen met de mededeling dat ze een kans maken in de top-5 terecht te komen. Deze terrassen dienen maandag 20 juni (en eventueel dinsdag 21 juni) rekening te houden met een bezoek van de hoofdjury.

Alle terrassen die tot de beste 100 behoren worden uitgenodigd om de feestelijke  bekendmaking van de lijst bij te wonen, maandag 4 juli bij de winnaar van het afgelopen jaar, Restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee.

Reageer op dit artikel