nieuws

Genomineerden Meest Markante Horecaondernemer Zeeland bekend

Café 1073

Het regiobestuur KHN Zeeland heeft drie horecaondernemers genomineerd voor de titel Meest Markante Horecaondernemer van Zeeland  2016/2017. Deze drie genomineerde ondernemers zijn: Jean d’ Hooge van proeverij de Oesterij in Yerseke, John van Gilst van Johnny’s Taria in Bruinisse en Danny Buijsrogge van Paviljoen ’t Schor in Paal (nabij Hulst).

De drie genomineerden dingen mee naar de titel Meest Markante Horecaondernemer van Zeeland. Op maandag 1 augustus wordt door de jury bekendgemaakt wie van deze ondernemers zich de komende anderhalf jaar Meest Markante Horecaondernemer van Zeeland mag noemen. Op basis van bezoeken aan de genomineerde bedrijven door de jury bestaande uit regiobestuurders Robbert Roggeband, Ralf Flemm, Marijn van Son en regiomanager Peter Arkenbout wordt uit deze kandidaten de Meest Markante Horecaondernemer van de regio Zeeland gekozen. Een van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer vernieuwend, slagvaardig is en dat men een bedrijf heeft ontwikkeld dat succesvol is.

Toelichting Meest Markante Horecaondernemer

Koniklijke Horeca Nederland organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. De branchevereniging kent de prijs toe toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

Reageer op dit artikel