nieuws

Strijd om Publieksprijs Koffie Top 100 van start

Café 2048

De 125 zaken die hun best doen voor een plek in de Misset Horeca Koffie Top 100, kunnen vanaf nu ook stemmen gaan binnenharken voor de Publieksprijs. De winnaar van die publieksprijs 2016, en opvolger van Doppio VU Amsterdam, wordt op 12 september bekendgemaakt tijdens het Koffie Top 100 evenement in Hilversum.

Strijd om Publieksprijs Koffie Top 100 van start

Deelnemende bedrijven aan de Koffie Top 100 hebben een promotiepakket gekregen om gasten te verleiden op hen te stemmen via Facebook. Daarin slaagde Doppio VU Amsterdam al twee jaar op rij als beste in.

Wees creatief, verloot koffie- en theecadeautjes onder de stemmers en ga voor die publieksprijs!

Stemmen via de Facebookpagina van de Misset Horeca Koffie Top 100 kan vanaf nu tot en met zondag 21 augustus.

Reageer op dit artikel