nieuws

Verbouwing Bierfabriek op nieuwe locatie van start

Café 1710

De eigenaren van Bierfabriek Amsterdam hebben deze week de sleutels ontvangen van het nieuwe pand aan Nes 67. De verbouwing is gestart en eind september zal Bierfabriek verhuizen.

Verbouwing Bierfabriek op nieuwe locatie van start
Coates Offshore open day Den Helder

Bierfabriek gaat verhuizen van Rokin 75 naar Nes 67. Na dertien jaar Brasserie Harkema hebben de eigenaren van Bierfabriek deze week de sleutel van het pand in ontvangst genomen en is de verbouwing begonnen. Drie maanden zal er gewerkt worden aan de nieuwe locatie, waar het concept een upgrade krijgt. Meer brouwcapaciteit, meer taptafels en meer zitplekken. 1 oktober opent Bierfabriek haar deuren aan Nes 67.

Verhuizing

De reden van de verhuizing is de tijdelijke bestemming op Rokin 75 en de wens om te groeien dankzij het succes van afgelopen jaren. ‘Het pand aan Nes 67, zo’n 900 m2 groot, geeft ons de mogelijkheid om het concept uit te breiden en meer gasten de kans te bieden om Bierfabriek te ervaren’, aldus mede-eigenaar Andrea Possa.

Grotere brouwerij

De huidige brouwerij wordt vervangen door een grotere brouwerij met meer brouwcapaciteit. Dit betekent dat er naast de Rosso en Nero ook een seizoensbier gebrouwen gaat worden.

Bierfabriek op Rokin 75

Bierfabriek op Rokin 75 blijft geopend tot de verhuizing eind september. Naast de twee huidige locaties in Amsterdam en Delft werken de eigenaren van Bierfabriek aan twee nieuwe locaties die ze dit jaar nog en in 2017 willen openen.

Reageer op dit artikel