nieuws

Weer tijdelijke sluiting café Diva Haagdijk

Café 1015

Café Diva aan de Haagdijk in Breda moest donderdag 14 juli op last van de gemeente de deuren sluiten voor een week. Dit omdat buiten de openingstijden bezoekers in het café aanwezig waren. En dat is niet de eerste keer, zo stelt de gemeente.

Weer tijdelijke sluiting café Diva Haagdijk

Twee keer eerder werden bij een inspectie gasten aangetroffen in de kroeg, zo meldt Bredavandaag op de website.

Fout in procedure

Begin oktober was het café ook al een week dicht nadat bij een controle in september was geconstateerd dat de horecazaak na sluitingstijd geopend was. De eigenaar was toen al een keer schriftelijk gewaarschuwd.

De sluiting in oktober bleek achteraf procedureel onjuist. Dat leidde toen tot een eis tot schadevergoeding.

Reageer op dit artikel