nieuws

Buijsrogge Meest Markante Horecaondernemer Zeeland

Café 2785

Het regiobestuur van KHN Zeeland heeft Danny Buijsrogge van paviljoen ’t Schor in Paal, gemeente Hulst uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer Zeeland.

Buijsrogge Meest Markante Horecaondernemer Zeeland

Hij dingt in januari 2017 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland, die tijdens Horecava bekend wordt gemaakt.

Paviljoen

De eigenaren van ’t Schor, Danny en Christien, exploiteerden een succesvol café in Paal. Omdat ondernemerschap Danny in het bloed zit zocht hij naar nieuwe uitdagingen en expansie. Hij vond de uitdaging op deze dijk en vatte het ambitieuze plan op om daar een paviljoen te bouwen. Dat typeert volgens de jury Danny Buijsrogge: ondernemerszin, lef om tegen de stroom in te gaan, kansen zien en benutten, innovatie, werklust en doorzettingsvermogen. Ondanks bezwaren en gespannen verhoudingen in het buurtschap heeft Danny zijn plan doorgezet. Het paviljoen is gerealiseerd in 2014, waarna Danny en Christien er een zeer succesvol bedrijf van hebben gemaakt.

Benutten van kansen

De onderscheidende belevingswaarde en het benutten van alle kansen om paviljoen ’t Schor, in een betrekkelijk korte tijd, zo succesvol te maken, is voor de jury de reden om Danny Buijsrogge uit te roepen tot Meest Markante Ondernemer Zeeland 2016-2017. Hiermee versloeg hij twee andere goede ondernemers met mooie bedrijven die ook waren genomineerd: Johnny’s Taria in Bruinisse en De Oesterij in Yerseke.

Meest Markante Horecaondernemer

KHN organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen.

Reageer op dit artikel