nieuws

Inventaris Frooters onder de hamer

Café 2968

Als gevolg van het faillissement van Frooters in Rotterdam gaat de inboedel onder de virtuele hamer. Dit laat BVA Auctions weten aan Misset Horeca. Het gaat om koelvitrines, koelkasten, ijsmachines, WMF volautomatische koffiemachines en nog veel meer.

Inventaris Frooters onder de hamer

BVA Auctions – naar eigen zeggen Europees marktleider in online veilingen – organiseert van 9 tot en met 16 augustus 2016 de online veiling ‘Frooters Nederland B.V. te Rotterdam’. De vestiging van Frooters Alexanderium in Rotterdam Alexandrium is failliet. Frooters deed in smoothies, frozen yoghurt en ijs.

Het veilingaanbod, afkomstig uit het faillissement van Frooters, bestaat onder andere uit  ijsmachines, citruspersen, WMF volautomatische koffiemachines, koelvitrines, koelkasten, etc. Voor meer informatie, lees hier verder.

BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen online bezoekers en meer dan 1.2 miljoen geregistreerde bieders.

Reageer op dit artikel