nieuws

Kavalan Whiskey op reclameborden op Times Square

Café 2214

De ongeveer 330.000 dagelijkse bezoekers van Times Square in New York zullen de komende vijf maanden een ongebruikelijk ogende whiskey kunnen aanschouwen op maar liefst 11 van de gigantische elektronische reclameborden rond het plein.

Kavalan Whiskey op reclameborden op Times Square

Taiwans nummer-1 whiskeymaker, de Kavalan Distilleerderij, heeft zich bij de duizenden iconische Amerikaanse en wereldwijde merken geschaard die in de afgelopen eeuw reclame maakten op deze zogeheten ‘Kruising van werelden’, één van de populairste commerciële kruisingen ter wereld.

Introductie VS

Als onderdeel van de grootscheepse introductie op de VS-markt, worden de bekroonde whiskeys van Kavalan momenteel geprojecteerd op het Thomson Reuters Building, gelegen op nummer 3 aan Times Square, in het hartje van Manhattan.

Kavalan

De heer YT Lee, oprichter van Kavalan, sprak de hoop uit dat de VS-markt zal uitgroeien tot een toonaangevende markt voor het merk. ‘Hiermee willen de mensen laten weten dat Kavalan whiskey in de VS verkrijgbaar is. We zijn hier en we doen zaken,’ aldus Lee. Kavalan heeft al meer dan 190 gouden onderscheidingen ontvangen.

 

Reageer op dit artikel