nieuws

L1nda geeft citytrip cadeau tijdens zomeractie

Café 4097

Online personeelsplanner voor de horeca L1nda vraagt aandacht voor de hardwerkende horecamedewerkers die in de zomermaanden vaak extra lange dagen maken. Deze doet ze met een zomeractie een citytrip cadeau.

L1nda geeft citytrip cadeau tijdens zomeractie

Gedurende de hele maand augustus kan iedereen die in de horeca werkt meedoen met de zomeractie. Horecamedewerkers kunnen een foto sturen, gemaakt vanaf de werkvloer. Diegene die de leukste foto stuurt wint een citytrip voor twee personen.

Zomeractie

‘Wij weten hoe zwaar werken in de horeca kan zijn, zeker in de zomer als de terrassen vol zitten en al je vrienden op vakantie zijn. Horecamedewerkers verdienen natuurlijk ook een welverdiende ontspanning. Met deze zomeractie willen wij iets voor hun terug doen en ze eens extra in het zonnetje zetten. Want horecapersoneel is onmisbaar. ‘

Meer informatie over de actie op wijwerkenindehoreca.nl.

Reageer op dit artikel