nieuws

Lancering volautomatische minibrouwerij

Café 3931

Oprichters Olivier van Oord en Bart van de Kooij kwamen twee jaar geleden met het idee om een bierbrouwmachine te maken waarmee je op een simpele wijze bier kan brouwen. Geen gedoe meer met potten en pannen maar een machine die al het werk voor je opknapt. Nu twee jaar later, vier prototypes en honderden testen verder is de MiniBrew het enige all-in-one apparaat dat daadwerkelijk bier kan brouwen.

Lancering volautomatische minibrouwerij

Na een succesvolle crowdfunding campagne via Indiegogo en twee jaar hard werk zijn de eerste MiniBrew BETA machines via de website te bestellen.

Een druk op de knop

De volautomatische MiniBrew is gestuurd door een app. Na het vullen van de mout, hop en water neemt de software het over door een simpele druk op je telefoon. Na een brouwproces van 3,5 uur kan de gist worden toegevoegd en begint het fermenteren. ‘Het enige wat nu rest, is wachten tot de gist zijn natuurlijke werking doet en de ingrediënten worden omzet in een home-made biertje. Nadat dit gebeurd is krijgt de gebruiker via de app een bericht dat het bier uit de MiniBrew getapt kan worden.’

 

 

Reageer op dit artikel