nieuws

Nieuwe koploper tussenstand Café Top 100 Publieksprijs

Café 10213

In de nieuwe tussenstand van de Café Top 100 Publieksprijs, meldt zich een nieuwe koploper. Met een minimale voorsprong verovert De Toren uit Heeswijk-Dinther op provinciegenoot The Banner uit Gilze. Verder valt de binnenkomst van Central op. De afgelopen twee edities was het Venlose café nog nergens te bekennen.

Nieuwe koploper tussenstand Café Top 100 Publieksprijs

Al sinds de eerste tussenstand gaat The Banner aan de leiding. Maar nu meldt zich een geduchte concurrent. Provinciegenoot De Toren uit Heeswijk Dinther gaat nu voor het eerst aan de leiding in een top-3 die in z’n geheel wordt gevormd door Noord-Brabantse cafés.

Central schiet top-10 binnen

De top-10 is qua namen weinig veranderd ten opzichte van de laatste tussenstand. Alleen hebben sommige cafés stuivertje gewisseld. Opvallend is de entree van Central in Venlo. De afgelopen twee tussenstanden kwam het Limburgse café niet voor in de top-20, en nu schiet het omhoog naar plek 7, één plekje onder plaatsgenoot De Klep uit Venlo.

Stemmen tot en met 30 september

Stemmen voor de Café Top 100 Publieksprijs kan nog tot en met 30 september via  Facebook.com/cafetop100. De winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 7 november als de volledige lijst onthult wordt tijdens een feestelijke uitreiking in Hilversum.

Breng hier je stem uit Café top 100

De Café Top 100 Publieksprijs 2016 tussenstand per 29 augustus: 

1. De Toren – Heeswijk-Dinther
2. The Banner- Gilze
3. Mozes – Goirle
4. Jansen & Jansen – Hengelo (Gld)
5. Het Postkantoor – Hoogeveen
6. De Klep – Venlo
7. Central – Venlo
8 Qwibus – Amersfoort
9. De Slock – Den Burg
10. Caspar – Arnhem

Reageer op dit artikel