nieuws

Tijdelijke bar van zeecontainers in Rotterdam

Café 1775

Een tijdelijke bar gebouwd van zeecontainers op het Noordplein in Rotterdam. Dat is het nieuwe project van Frank Dros, van het Rotterdamse dj-duo Nino en Frankie, en zijn zus Tahnée. Op 25 augustus openen zij hun pop-upbar van oude zeecontainers.

Tijdelijke bar van zeecontainers in Rotterdam

Als de containerbar aanslaat dan is deze in de zomer van 2017 voor een langere periode te vinden op het Noordplein in Rotterdam-Noord.

Openluchtbar

De opzet van deze openlucht bar is heel simpel. Zeecontainers zijn opgestapeld in een opvallende constructie. In deze constructie wordt een bar gebouwd en een terras, waar je terecht kunt voor een hapje, een drankje en fijne muziek. De initiatiefnemers werken op het gebied van eten en drinken samen met lokale leveranciers.

De openluchtbar staat er tot en met 4 september.

Reageer op dit artikel