nieuws

Aftellen naar Café Top 100: De Parel

Café 1523

De Café Top 100 2016 wordt maandag 7 november onthuld. Tot die tijd zullen we regelmatig wetenswaardigheden en nieuwtjes omtrent de lijst en de prijzen publiceren. Ditmaal: De Parel. Ondernemers kunnen een medewerker nomineren die het om wat voor reden dan ook verdient voor het voetlicht gebracht te worden.

Aftellen naar Café Top 100: De Parel

Welke medewerker heeft zich onmisbaar gemaakt in je bedrijf? Of verdient een steuntje in de rug? Wie heeft zich het afgelopen jaar uitzonderlijk onderscheiden? Kortom: wie verdient een het voor het voetlicht gebracht te worden?

Beste motivatie wint

Die vraag krijgen de cafés, die een plek in de Café Top 100 weten te realiseren. Voorafgaand aan de bekendmaking van de lijst mag iedere ondernemer één medewerker nomineren. Uit alle inzendingen wordt de mooiste, beste, leukste of meest opvallende motivatie gekozen.

Onthulling

Als De Parel eenmaal gekozen is, wordt de ondernemer op de hoogte gesteld, maar blijft het nog een geheim voor De Parel zelf. Op de avond van de bekendmaking van de lijst, maandag 7 november, wordt onthuld wie De Parel is. De eerste Parel werd in 2014 uitgeroepen en was Nikki Groenheide van Grandcafé Van Ruysdael. Vorig jaar werd zij opgevolgd door Willem Stroombergen van Zomerzorg in Hillegom.

Reageer op dit artikel