nieuws

Bennie den Haan Meest Markante Horecaondernemer Midden-Nederland

Café 2469

Bennie den Haan van Restaurant Leuk in Bussum is uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio Midden-Nederland 2016/2017. Volgens het juryrapport is eten in restaurant Leuk één grote beleving.

Bennie den Haan Meest Markante Horecaondernemer Midden-Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Juryvoorzitter Gerrit Verweij: ‘Bennie den Haan is een gepassioneerde ondernemer die beleving en detail heeft doorgevoerd. Tijdens het bezoek aan zijn bedrijf heeft hij de jury letterlijk omver gezongen en overweldigd met zijn enthousiasme voor zijn concept. Bennie richt zich met zijn bedrijf op jonge en oudere gasten en begrijpt als geen ander hoe je deze twee succesvol combineert door jong en oud precies te bieden waar ze behoefte aan hebben: jongeren kunnen lekker jong zijn terwijl ouders weer even lekker volwassen kunnen doen.’

Meest Markante Horecaondernemer Nederland

De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Eerder dit jaar werden al in andere regio’s meest Markante-winnaars aangewezen: Willem Neutkens (Brabant), Bjorn van Dijl (Zuid-Holland), Danny Buijsrogge (Zeeland) en Rien Prinsen (Drenthe).

Uit de veertien winnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen.

 

Vrijdag 30 september verschijnt de nieuwe Misset Horeca met daarin onder meer een interview met de Russische topchef Vladimir Mukhin, de stand van de rechtszaak over rookruimten en het gloednieuwe Rotterdamse restaurant Cornelis. .

Neem nu een abonnement op Misset Horeca»

Reageer op dit artikel