nieuws

Café De Bobbel Maastricht heropent de deuren

Café 3164

Na een verbouwing van 2 maanden opent Café de Bóbbel opnieuw haar deuren. Het Maastrichtse café kreeg een frisse, nieuwe identiteit met een knipoog naar het verleden.

Café De Bobbel Maastricht heropent de deuren

‘Die typische ‘Bóbbelcultuur’ blijft, vertelt gastheer Roger van Hees. ‘Wat veranderd is, is het interieur. Het is klassiek door het gebruik van basismaterialen als hout, wit marmer en messing, maar toch eigentijds.’

De grote bartafel in het midden van de zaak nodigt uit om staand of zittend van een hapje en drankje te genieten. Hierdoor zijn er nu drie keer zoveel zitplaatsen. De nieuwe, voor de Bóbbel ontworpen messing kroonluchters, zijn de blikvangers in de zaak.

Sjinkerij

Het vertrouwde ‘pötje Brand beer’ komt uit een marmeren muur. Daarnaast schenkt de Bóbbel, winnaar van de Misset Horeca Café Top 100 in 2012, een uitgebreid assortiment aan speciaal bieren, wijnen en klassieke cocktails. De ‘Sjinkerij’ heeft een verdere invulling gekregen door de hele dag diverse soorten vers gesneden ‘sjink’ (ham) te serveren.

 

 

Reageer op dit artikel