Gezocht: Dutch Tea Champion 2017

Gezocht: Dutch Tea Champion 2017

De zoektocht naar de Dutch Tea Champion van 2017 is gestart. Wie wordt de opvolger van Anja Schukkink van Tea in Motion die nu titeldrager is?

De finale van het Dutch Tea Championship 2017 vindt plaats op zondag 12 maart tijdens het Amsterdam Coffee Festival in de Westergasfabriek in Amsterdam. De voorrondes worden op 20 en 21 november gehouden bij International Tea & Coffee Academy in Zeewolde.

Het Dutch Tea Championship is het jaarlijks kampioenschap waar theeprofessionals en theeliefhebbers hun kennis en kunde op de proef stellen en het publiek laten kennismaken met de wondere wereld van thee.

De winnaar gaat op reis

De winnaar van het Dutch Tea Championship 2017 wint naast de titel Dutch Tea Champion 2017 een reis naar een thee-producerend land. De Dutch Tea Champion 2016, Anja Schukkink, bezocht afgelopen juni Malawi.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via het Dutch Tea Championship. Hier is ook meer informatie over de inhoud van de wedstrijd te vinden.

ITC Academy

Het Dutch Tea Championship wordt georganiseerd door Karlijn Dapper en Deirdre Deprettere van de International Tea & Coffee Academy (ITC Academy). De ITC Academy is het kennis- en opleidingscentrum voor professionals en liefhebbers van thee en koffie.