nieuws

Kevin Kroon bij beste twaalf bartenders van de wereld

Café 2548

Kevin Kroon is tijdens de Nederlandse World Class Bartender of the Year 2016, in de top twaalf geëindigd. Van 26 tot 29 september vond het Diageo World Glass Global Final plaats, een bartendercompetitie met meer dan 50 bartenders van over de hele wereld.

Kevin Kroon bij beste twaalf bartenders van de wereld

Kevin Kroon liet meer dan 38 bartenders achter zich. Gister was de laatste dag van en competitie. De zes best presterende deelnemers mochten naar de grote finale ronde ‘The Miami Shakedown’, een 24-uur durende pop-up bar.

Winnaar

De Antwerpenaar Dries Botty nam het daar op tegen Nick Wu (Taiwan), Ryu Fujii (Japan), Jennifer Le Nechet (Frankrijk), Jonas Andersen (Denemarken) en Andrián Michalcík (Tsjechische Republiek). De jury lette op uitvoering, het concept, de cocktails en de praktische inzetbaarheid. Na afloop werd bekend gemaakt dat de Franse Jennifer Le Nechet zich World Class Bartender of the Year 2016 mag noemen.

Reageer op dit artikel