nieuws

Nieuwe tussenstand Café Top 100 Publieksprijs: Central komt eraan

Café 6081

De spanning stijgt flink in de strijd om de Misset Horeca Café Top 100 Publieksprijs. In de nieuwe tussenstand herovert The Banner uit Gilze de koppositie weer van De Toren. Central uit Venlo dat bij de vorige tussenstand de top-10 binnen kwam, schiet ondertussen door naar plek 3. Het Grauwe Paard uit het Friese Oudebildtzijl komt nieuwe de Top 10 binnen.

Nieuwe tussenstand Café Top 100 Publieksprijs: Central komt eraan
Het team van The Banner tijdens de winst van de Publieksprijs vorig jaar.

Nadat The Banner uit Gilze lang aan de leiding ging, moest het eind augustus provinciegenoot De Toren voor laten gaan in de nieuwe tussenstand. In de meest recente lijst, die van vrijdag 16 september ecjter, herovert The Banner de koppositie echter weer en zakt De Toren een plekje.

Top-3-notering voor Central

Opvallend is de opmars van Central. In juli stond het Venlose café niet eens in de top-20, maar blijkbaar is het team druk bezig met een promotiecampagne. Eentje die z’n vruchten afwerpt. Want nadat het vorige maand de top-10 binnensloop, vinden Central nu terug op plek 3.

Graauwe Paard debuteert, Caspar stijgt

Verder is de top-10 redelijk ongewijzigd. Qwibus uit Amersfoort valt in de nieuwe tussenstand nét uit de top 10 en op die plek, op positie 8, komt Het Graauwe Paard uit het Friese Oudebildtzijl binnen. De overige cafés stonden in de laatste tussenstand ook in de top-10, maar zakken allen een plek. Alleen het Arnhemse Caspar schuift een plekje naar boven, ten koste van De Slock in Den Burg.

Stemmen tot en met 30 september

Stemmen voor de Café Top 100 Publieksprijs kan nog tot en met 30 september via Facebook.com/cafetop100. De winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 7 november als de volledige lijst onthult wordt tijdens een feestelijke uitreiking in Hilversum.

Tussenstand Café Top 100 Publieksprijs per 16 september

1  The Banner Gilze
2 De Toren Heeswijk-Dinther
3  Central Venlo
4 Eetkaffee Mozes Goirle
5 Jansen & Jansen Hengelo (Gld)
6 Het Postkantoor Hoogeveen
7 De Klep Venlo
8 Het Graauwe Paard Oudebildtzijl
9 Caspar Arnhem
10 De Slock Den Burg
Reageer op dit artikel