nieuws

Ontknoping koffie Top 100 2016 live op Periscope

Café 4559

De bekendmaking van de Koffie Top 100 2016 is maandagavond 12 september live te volgen zijn via verschillende social media-kanalen, waaronder Periscope. De bekendmaking van de Top 3 wordt live uitgezonden.

Ontknoping koffie Top 100 2016 live op Periscope
De winnaars van 2015: De Blonde Pater in Nijmegen, op het podium van Studio 21.

Voor de 100 bedrijven die een plek in de Koffie Top 100 2016 hebben, is het een spannende dag: vanavond weten ze op welke plek ze staan. Hebben ze het beter gedaan dan vorig jaar? Zijn ze de beste in hun stad of provincie? Wie wint de Publieksprijs, de Parel en de Mooiste Koffievenue?

Voor iedereen die niet bij de uitreiking is vanavond in Studio 21 in Hilversum, doen we uitgebreid verslag van de bekendmaking. Op onze website tellen we mee af, en ook op Facebook en Twitter doen we verslag.

Twitter en Periscope

Volg op Twitter de aanwezige redacteuren Marjon Prummel (@HorecaBlog), Wieteke Posthumus (@WietekePost), Michael Simon (@MichaelHoreca) en natuurlijk het algemene Twitteraccount van Misset Horeca (@MissetHoreca). De avond wordt mede gepresenteerd door redacteur Demian van der Reijden (@DemianvdReijden).

Behalve via Twitter zal de ontknoping van de lijst, de bekendmaking van de top-3, live te zien zijn op Periscope. Dit werkt vrij eenvoudig: volg op twitter @MissetHoreca en kijk vervolgens op smartphone, tablet, laptop of pc mee met de Koffie Top 100. Als we bij de bekendmaking van de top-3 zijn beland, zo rond 21.45 uur, krijg je via @MissetHoreca een Periscope-link te zien. Klik daarop en kijk live mee.

Voor wie nog niet bekend is met Periscope, bekijk hier een introductie.

Nieuwsbrief

Zodra de lijst bekend is, publiceren we die in zijn geheel op MissetHoreca.nl. Iets later op de avond gaat er een e-mail nieuwsbrief de deur uit. Op dinsdag 13 september volgt een tweede nieuwsbrief met een terugblik op de avond, (video) interviews, reacties van winnaars en een interactieve kaart van de Koffie Top 100 2016.

Reageer op dit artikel